Site-ul baracuda.com.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lansete feeder

Informatii

Plase-Sen

Produse vizualizate

Producători

Pret redus!
Lanseta fibra de carbon Baracuda Absolute Feeder Mareste
Lanseta fibra de carbon Baracuda Absolute Feeder

Lanseta fibra de carbon Baracuda Absolute Feeder

Absolute Feeder

Produs nou

Lanseta fibra de carbon Baracuda Absolute Feeder este o lansetă inovatoare, care deschide o nouă nișă în pescuitul la feeder. Dacă toate lansetele clasice de feeder, indiferent de lungimea lor, erau constituite din 3 tronsoane plus vârfuri interschimbabile, această lansetă are ca noutate ultimul tronson interschimbabil, full carbon.

Mai multe detalii

Informatii

Lanseta fibra de carbon Baracuda Absolute Feeder

Lanseta fibra de carbon Baracuda Absolute Feeder este o lansetă inovatoare, care deschide o nouă nișă în pescuitul la feeder. Dacă toate lansetele clasice de feeder, indiferent de lungimea lor, erau constituite din 3 tronsoane plus vârfuri interschimbabile, această lansetă are ca noutate ultimul tronson interschimbabil, full carbon. Practic lanseta este formată din 3 tronsoane, ultimul dintre ele existând în 4 variante (2oz, 3oz, 4oz, 5oz), fiecare dintre variante fiind un vârf plin din carbon. Această lansetă poate fi folosită la pescuitul stil feeder dar și la pescuitul staționar al crapului.

Caracteristici lanseta fibra de carbon Baracuda Absolute Feeder

  • Lungime: 3,9 m
  • Actiune: A: <180g.
  • Lungime stransa: 144cm
  • Greutate: 393-403g.
  •  Tronsoane: 2 + 4 tronsoane de varf.
  • Inele: 16
  • Material: carbon 30T<99%
  • Lansetă inovatoare, care deschide o nouă nișă în pescuitul la feeder. Dacă toate lansetele clasice de feeder, indiferent de lungimea lor, erau constituite din 3 tronsoane plus vârfuri interschimbabile, această lansetă are ca noutate ultimul tronson interschimbabil, full carbon. Practic lanseta este formată din 3 tronsoane, ultimul dintre ele existând în 4 variante (2oz, 3oz, 4oz, 5oz), fiecare dintre variante fiind un vârf plin din carbon. Această lansetă poate fi folosită la pescuitul stil feeder dar și la pescuitul staționar al crapului. 
  • În funcție de care din cele 4 vârfuri disponibile se folosește, greutatea lansetei variază, după cum urmează: 393g, 399g, 401g, 403g.

21 alte produse in aceeasi categorie: