Site-ul baracuda.com.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lansete feeder

Informatii

Plase-Sen

Produse vizualizate

Producători

Oferta!
Lanseta fibra de carbon Baracuda Winkler Picker 3302 Mareste
Lanseta fibra de carbon Baracuda Winkler Picker 3302

Lanseta fibra de carbon Baracuda Winkler Picker 3302

Winkler Picker 3302

Produs nou

Lanseta fibra de carbon Baracuda Winkler Picker 3302 este o lansetă de tip feeder din 2 tronsoane plus 2 vârfuri de schimb, cu acțiuni diferite, recomandată pentru pescuitul pe râuri și locuri unde utilizăm coșulețe năditoare de maxim 20g, şi aceasta doar în cazul în care utilizăm vârful cel mai puternic (cel roşu). Este practic un băț feeder de finețe pentru pești de talie mică și medie.

Mai multe detalii

Informatii

Lanseta fibra de carbon Baracuda Winkler Picker 3302

Lanseta fibra de carbon Baracuda Winkler Picker 3302 este o lansetă de tip feeder din 2 tronsoane plus 2 vârfuri de schimb, cu acțiuni diferite, recomandată pentru pescuitul pe râuri și locuri unde utilizăm coșulețe năditoare de maxim 20g, şi aceasta doar în cazul în care utilizăm vârful cel mai puternic (cel roşu). Este practic un băț feeder de finețe pentru pești de talie mică și medie. Grosimea recomandată pentru firul utilizat este între 0,08mm și 0,16mm iar rezistența la rupere între 0,9kg și 2,27kg. Lanseta este echipată cu inele T-Sic de mici dimensiuni și mâner de plută + E.V.A.

Caracteristici lanseta fibra de carbon Baracuda Winkler Picker 3302

  • Lungime: 3,3m
  • Actiune: A: 10-35g.
  • Lungime stransa: 170cm
  • Greutate: 229g.
  • Tronsoane: 2+2vf.
  • Inele: 12
  • Material: carbon 24T<95%
  • Lansetă de tip feeder din 2 tronsoane plus 2 vârfuri de schimb, cu acțiuni diferite, recomandată pentru pescuitul pe râuri și locuri unde utilizăm coșulețe năditoare de maxim 20g, şi aceasta doar în cazul în care utilizăm vârful cel mai puternic (cel roşu). Este practic un băț feeder de finețe pentru pești de talie mică și medie. Grosimea recomandată pentru firul utilizat este între 0,08mm și 0,16mm iar rezistența la rupere între 0,9kg și 2,27kg. Lanseta este echipată cu inele T-Sic de mici dimensiuni și mâner de plută + E.V.A.

30 alte produse in aceeasi categorie: