Site-ul baracuda.com.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Momeli

Informatii

Plase-Sen

Produse vizualizate

Producători

Nou
Momeală Sasame NAZONO ANK 01 Mareste
Momeală Sasame NAZONO ANK 01
Momeală Sasame NAZONO ANK 01 Momeală Sasame NAZONO ANK 01 Momeală Sasame NAZONO ANK 01 Momeală Sasame NAZONO ANK 01 Momeală Sasame NAZONO ANK 01 Momeală Sasame NAZONO ANK 01 Momeală Sasame NAZONO ANK 01 Momeală Sasame NAZONO ANK 01

Momeală Sasame NAZONO ANK 01

MOMNAZONOANK01

Produs nou

Momeli Sasame care se compun dintr-un peștișor metalic de 30g viu colorat, în capul căruia este fixată o mică tijă flexibilă metalică la care este atașat un cârlig pentru momeală vie (râmă, vierme etc.). Deși pare doar o jucărie, s-a dovedit a fi o momeală de mare succes în Japonia.

Mai multe detalii

Informatii

Momeală Sasame NAZONO ANK 01

Momeli Sasame care se compun dintr-un peștișor metalic de 30g viu colorat, în capul căruia este fixată o mică tijă flexibilă metalică la care este atașat un cârlig pentru momeală vie (râmă, vierme etc.). Deși pare doar o jucărie, s-a dovedit a fi o momeală de mare succes în Japonia.

Caracteristici momeală Sasame NAZONO ANK 01

  • 30g
  • Disponibile în trei variante de culori
  • Momeli Sasame care se compun dintr-un peștișor metalic de 30g viu colorat, în capul căruia este fixată o mică tijă flexibilă metalică la care este atașat un cârlig pentru momeală vie (râmă, vierme etc.). Deși pare doar o jucărie, s-a dovedit a fi o momeală de mare succes în Japonia.

2 alte produse in aceeasi categorie: