Site-ul baracuda.com.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sisteme aditionale

Informatii

Plase-Sen

Produse vizualizate

Producători

Oferta!
Trolling system 40g/60g Mareste
Trolling system 40g/60g

Trolling system 40g/60g

Trolling

Produs nou

Trolling system 40g/60g este un sistem pentru pescuit la trenă, foarte util atât în pescuitul știucii și al șalăului pe ape dulci dar și pentru pescuitul marin al unor specii de răpitor.

Mai multe detalii

Informatii

Trolling system 40g/60g

Sistem pentru pescuit la trenă, foarte util atât în pescuitul știucii și al șalăului pe ape dulci dar și pentru pescuitul marin al unor specii de răpitor. Disponibil în două variante: 40g și 60g, este cel mai eficient sistem de pescuit la trenă datorită formei sale unice precum și a poziției brațelor de fixare, al căror unghi creează premisele unei autoreglări permanente a poziției momelii în apă în raport cu linia folosită.

Caracteristici trolling system 40g/60g

  • Sistem pentru pescuit la trenă,
  • Foarte util atât în pescuitul știucii și al șalăului pe ape dulci dar și pentru pescuitul marin al unor specii de răpitor
  • Disponibil în două variante: 40g și 60g
  • Este cel mai eficient sistem de pescuit la trenă datorită formei sale unice precum și a poziției brațelor de fixare, al căror unghi creează premisele unei autoreglări permanente a poziției momelii în apă în raport cu linia folosită.

3 alte produse in aceeasi categorie: