Site-ul baracuda.com.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Despre noi

Scurt istoric al firmei si brandului Baracuda

Totul a început în 1996 când am introdus pe piaţă primele lansete şi mulinete adresate în special copiilor şi pescarilor începători. Apoi, an de an, ne-am diversificat şi largit aria de produse destinate pescuitului, comercializate de către firma noastră.

Începând cu anul 2000, vizitând numeroase expoziţii internaţionale de profil, am decis să înfiinţăm câteva branduri proprii sub care, în mod constant, să aducem pe piaţa românească articole de pescuit de calitate superioară.

Astfel, în 2002, a apărut brandul "Baracuda" înregistrat la OSIM, iar începând cu 2003 au aparut pe piaţă şi primele lansete de carbon şi mulinete purtând noul logo.

În prezent, brandul "Baracuda" este marcă înregistrată în E.U. şi China.

An de an, am diversificat gama de produse purtând sigla "Baracuda" şi în paralel am introdus şi alte serii de articole de pescuit sub denumiri (înregistrate la OSIM) ca: "Golden Master", "Aqua Crocodile", "Globe Dragon", "Cobra", "Sea Hawker", "Scorpion", "Fighter", "Warrior", "Lizard", "House or Karp", "Happy Karp" si "Silver Star".

În momentul de faţă, peste 50 de companii produc în fabricile lor articole de pescuit sub sigla "Baracuda", aceleaşi fabrici producând în paralel repere asemanatoare şi pentru giganţii mondiali din domeniu. Experienţa fabricanţilor garantează calitatea produselor "Baracuda".

În paralel colaborăm în regim de unic distribuitor cu diferite companii de profil din întreaga lume. Printre acestea enumerăm: SASAME (Japonia) pentru ace de pescuit, fir textil şi mulinete; HAYABUSA (Japonia) pentru ace de pescuit; TRAPER (Polonia) pentru nadă şi accesorii de pescuit; MISTRALL (Polonia) pentru fire de pescuit, fir textil, voblere şi ochelari polarizanţi; BEHR (Germania) pentru îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pescuit; ALCEDO & DIP (Italia) pentru lansete, mulinete, accesorii pescuit.

În timp, societatea noastră a colaborat în regim de distribuitor cu firmele: SHIMANO (Japonia) pentru lansete, mulinete, fire; ZEBCO, QUANTUM, BROWNING & RHINO (Germania) pentru lansete, mulinete, accesorii de pescuit; ROLLO (Croaţia) pentru voblere; ICHTHYS (Slovacia) pentru accesorii pescuit; OMOTO (Taiwan) pentru mulinete.

Din 2005 am devenit primii membri din România ai EFTTA (Asociaţia Europeană a Comerţului cu Articole de Pescuit) şi am participat an de an la toate expoziţiile organizate sub egida acesteia.

În paralel am participat şi la alte expoziţii de profil din întreaga lume, iar din 2007 am fost prezenţi la toate expoziţiile românesti organizate.

Începând din martie 2009 am introdus un sistem de fidelizare al clienţilor, constând în bonus-uri şi discount-uri care se totalizează pe parcursul întregului an şi devin active în luna decembrie.

În fiecare an, firma BARACUDA sponsorizează diferite competiţii sportive de profil, încurajând şi copiii sa deprindă tehnicile pescuitului.

În prezent firma BARACUDA are peste 300 de colaboratori în întreaga ţară. În 2010 am inaugurat cel mai mare depozit de articole de pescuit din ţară, cu o suprafaţă de peste 2000 m2.

Tot în 2010 am introdus pe piaţă noua gamă completă "HK" de produse destinate exclusiv pescuitului la crap.

În 2011 la capitolul crap am venit cu noua serie de accesorii "Happy Karp" si la capitolul momeli am introdus noile serii de voblere "QD" si "Mistrall-HRT".

Din 2013 am Început colaborarea cu firma poloneză GABY, care furnizează elemente de decor şi suveniruri. Tot În 2013 am introdus pe etichetele unor produse QR Code Scanner pentru accesarea directă a site-ului de pe smart devices.

În viitor vom încerca să ne extindem şi mai mult gama de produse comercializate, introducând pe piaţă ultimele noutăţi în domeniu. Calitatea produselor, precum şi raportul preţ-calitate, rămân principalele atuuri, dar şi priorităţi, ale noastre.

Pentru orice neclaritate sau pentru orice altă informaţie, vă rugăm să ne scrieţi pe baracudaromania@yahoo.com.

În speranţa că v-am captat atenţia cu această scurtă prezentare a activităţii noastre, vă urăm FIR INTINS! şi vă aşteptăm cu interes la oricare dintre distribuitorii de produse "Baracuda" din ţară.

Cu stimă şi deosebit respect,
Echipa BARACUDA