Site-ul baracuda.com.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nylon & Fir textil

Informatii

Plase-Sen
Nylon & Fir textil

Nylon & Fir textil Sasame

Nylon & Fir textil Contine 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3 articole
  • Fir fluorocarbon de înaltă calitate, împachetat individual la role de 50m, destinat în special confecționării de strune folosite pentru pescuitul la șalău sau chiar biban mare.Este un fir fluorocarbon fabricat în Japonia, foarte rezistent, total invizibil în apă datorită culorii de alb transparent și fără memorie.

  • Fir fluorocarbon de înaltă calitate, împachetat individual la role de 50m, destinat în special confecționării de strune folosite pentru pescuitul la știucă, fiind un excelent amortizor în cazul atacurilor violente. Este un fir fluorocarbon fabricat în Japonia, foarte rezistent, total invizibil în apă datorită culorii de alb transparent și fără memorie.

  • Fir textil fabricat în Japonia de firma Sasame, prin împletirea a 8 fire foarte subțiri, multicolore (5 culori patentate în succesiune), extrem de rezistente, rezultând un excelent produs destinat spinningului. Este un fir fără memorie, mătăsos, dar care nu produce bucle nici în timpul aruncării și nici în timpul recuperării rapide. 

Se afiseaza 1-3 din 3 articole