Site-ul baracuda.com.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Informatii utile Baracuda

Pentru orice informatii va rugam sa ne transmiteti: baracudaromania<at>yahoo.com. Inlocuiti semnul "<at>" cu "@" daca doriti sa ne contactati.

Stimaţi utilizatori, vă oferim pentru contact doar această adresă de email şi nu un număr de telefon deoarece, după cum spuneam şi in "Pagina principală", nu vindem en-detail, astfel încât orice informaţii referitoare la preţuri, stocuri etc. le puteţi afla de la colaboratorii noştri (Secţiunea "Colaboratori").

Doar clienţii care sunt societăţi comerciale vor avea acces şi la un număr de telefon. Dacă vă număraţi printre aceştia, vă rugăm contactaţi-ne prin email, oferindu-ne adresa magazinului dvs. şi un număr de telefon de contact.  Pentru clienţii SRL, SA, II, IF etc. firma noastră acordă discounturi doar în funcţie de cantitatea de marfă achiziţionată, nu şi pentru plata cash.

Discounturile vor fi comunicate anual clienţilor, cuantumul acestora fiind variabil în funcţie de volumul de mărfuri cumpărate la fiecare achiziţie. În calculul discountului se va ţine cont şi de istoricul fiecărui client în parte.  Produsele aflate la ofertă sunt modele vechi, scoase din fabricaţie. Din acest motiv, pentru aceste produse nu sunt disponibile piese de rezervă. Acest fapt implică şi lipsa unui termen de garanţie la produsele menţionate.