Site-ul baracuda.com.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fir textil

Informatii

Plase-Sen

Produse vizualizate

Producători

Fir textil Baracuda Thor 300m Mareste
Fir textil Baracuda Thor 300m
Fir textil Baracuda Thor 300m Fir textil Baracuda Thor 300m Fir textil Baracuda Thor 300m

Fir textil Baracuda Thor 300m

Thor300

Produs nou

Fir textil fabricat în Japonia, conceput special pentru adepții pescuitului la crap care nu preferă monofilamentul. Este un textil împletit din 4 fire, cu acoperire dublă cu silicon, perfect pentru aruncările la mare distanță. Are o flexibilitate și o putere deosebită, o memorie foarte scăzută și este foarte rezistent la abraziune.

Mai multe detalii

Informatii

Fir textil Baracuda Thor 300m

Fir textil fabricat în Japonia, conceput special pentru adepții pescuitului la crap care nu preferă monofilamentul. Este un textil împletit din 4 fire, cu acoperire dublă cu silicon, perfect pentru aruncările la mare distanță. Are o flexibilitate și o putere deosebită, o memorie foarte scăzută și este foarte rezistent la abraziune.

Caracteristici Fir textil Baracuda Thor 300m

  • Culoare: gri-petrol
  • Fir textil fabricat în Japonia, conceput special pentru adepții pescuitului la crap care nu preferă monofilamentul. Este un textil împletit din 4 fire, cu acoperire dublă cu silicon, perfect pentru aruncările la mare distanță. Are o flexibilitate și o putere deosebită, o memorie foarte scăzută și este foarte rezistent la abraziune.

Specificatii: (diametru fir/rez. la rupere la nod)

  • 0,18mm/ 12kg
  • 0,22mm/ 15,2kg
  • 0,25mm/ 17,5kg 
  • 0,30mm/ 22kg
  • 0,33mm/ 25,2kg 

11 alte produse in aceeasi categorie: