Site-ul baracuda.com.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lansete spinning si baitcasting

Informatii

Plase-Sen

Produse vizualizate

Producători

Lanseta fibra de carbon Baracuda Zander Fest Mareste
Lanseta fibra de carbon Baracuda Zander Fest
Lanseta fibra de carbon Baracuda Zander Fest Lanseta fibra de carbon Baracuda Zander Fest Lanseta fibra de carbon Baracuda Zander Fest Lanseta fibra de carbon Baracuda Zander Fest Lanseta fibra de carbon Baracuda Zander Fest

Lanseta fibra de carbon Baracuda Zander Fest

Zander Fest

Produs nou

Lanseta fibra de carbon Baracuda Zander Fest este o lansetă din carbon concepută exclusiv pentru pescuitul șalăului. Mânerul E.V.A. este echipat cu mandrină ergonomică, cu un design inovator. 

Mai multe detalii

Informatii

Lanseta fibra de carbon Baracuda Zander Fest

Lanseta fibra de carbon Baracuda Zander Fest este o lansetă din carbon concepută exclusiv pentru pescuitul șalăului. Mânerul E.V.A. este echipat cu mandrină ergonomică, cu un design inovator. Lanseta are o acțiune rapidă. Noul model se deosebește de precedentul prin inelele T-Sic cu piciorul foarte lung cu care sunt echipate. Sunt inele foarte ușoare și rezistente, fiind ultimul trend în domeniu.

Caracteristici lanseta fibra de carbon Baracuda Zander Fest

  • Lungime: 2,20 m
  • Actiune: A: 7-21g
  • Lungime stransa: 115cm 
  • Greutate: 152g. 
  • Tronsoane: 2 
  • Inele: 8 
  • Material: carbon 30T<99%
  • Lanseta fibra de carbon Baracuda Zander Fest este o lansetă din carbon concepută exclusiv pentru pescuitul șalăului. Mânerul E.V.A. este echipat cu mandrină ergonomică, cu un design inovator. Lanseta are o acțiune rapidă. Noul model se deosebește de precedentul prin inelele T-Sic cu piciorul foarte lung cu care sunt echipate. Sunt inele foarte ușoare și rezistente, fiind ultimul trend în domeniu.

Mai jos va prezentam BARACUDA COMBO: Zander Fest 2,1m + Ecellence 1500

30 alte produse in aceeasi categorie: