Site-ul baracuda.com.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mulinete match

Informatii

Plase-Sen

Produse vizualizate

Producători

Mulineta spinning/ match Baracuda Sonik 30 Mareste
Mulineta spinning/ match Baracuda Sonik 30
Mulineta spinning/ match Baracuda Sonik 30 Mulineta spinning/ match Baracuda Sonik 30

Mulineta spinning/ match Baracuda Sonik 30

Sonik30

Produs nou

Mulineta spinning/ match Baracuda Sonik 30 este o mulinetă cu multiple posibilități de utilizare, atât la spinning cât și la pescuitul staționar la plută (respectiv match). Mulineta este dotată cu 7 (6+1) rulmenți, galet titanizat, tambur din aluminiu și tambur de rezervă din grafit. 

Mai multe detalii

Informatii

Mulineta spinning/ match Baracuda Sonik 30

Mulineta match Baracuda Sonik 30 este o mulinetă cu multiple posibilități de utilizare, atât la spinning cât și la pescuitul staționar la plută (respectiv match). Mulineta este dotată cu 7 (6+1) rulmenți, galet titanizat, tambur din aluminiu și tambur de rezervă din grafit.

Caracteristici mulineta spinning/ match Baracuda Sonik 30

  • Capacitate: 0,25mm/90m
  • Raport recuperare: 5.0:1
  • 7 rulmenti
  • Greutate: 281 g
  • Tambur: Al.+Grf.
  • Mulinetă cu multiple posibilități de utilizare, atât la spinning cât și la pescuitul staționar la plută (respectiv match). Mulineta este dotată cu 7 (6+1) rulmenți, galet titanizat, tambur din aluminiu și tambur de rezervă din grafit.

3 alte produse in aceeasi categorie: