Site-ul baracuda.com.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Scaune pescar

Informatii

Plase-Sen

Produse vizualizate

Producători

Scaun pt. pescuitul la crap HYC 022-UC Baracuda Mareste
Scaun pt. pescuitul la crap HYC 022-UC Baracuda
Scaun pt. pescuitul la crap HYC 022-UC Baracuda Scaun pt. pescuitul la crap HYC 022-UC Baracuda Scaun pt. pescuitul la crap HYC 022-UC Baracuda Scaun pt. pescuitul la crap HYC 022-UC Baracuda Scaun pt. pescuitul la crap HYC 022-UC Baracuda Scaun pt. pescuitul la crap HYC 022-UC Baracuda Scaun pt. pescuitul la crap HYC 022-UC Baracuda Scaun pt. pescuitul la crap HYC 022-UC Baracuda

Scaun pt. pescuitul la crap HYC 022-UC Baracuda

HYC022UC

Produs nou

Scaunul pt. pescuitul la crap HYC 022-UC este un scaun pentru pescuitul la crap cu spătar reglabil, cu cotiere (acoperite cu neopren) şi picioare ajustabile (înălţimea şezutului faţă de pământ variază între 30cm-44cm)

Mai multe detalii

Informatii

Scaun pt. pescuitul la crap HYC 022-UC

Scaunul pt. pescuitul la crap HYC 022-ECO este un scaun pentru pescuitul la crap cu spătar reglabil, cu cotiere (acoperite cu neopren) şi picioare ajustabile (înălţimea şezutului faţă de pământ variază între 30cm-44cm)

Caracteristici scaun pt. pescuitul la crap HYC 022-UC

  • scaun pentru pescuitul la crap cu spătar reglabil, cu cotiere (acoperite cu neopren) şi picioare ajustabile (înălţimea şezutului faţă de pământ variază între 30cm-44cm)
  • material gros Oxford 600x300D, peste care este aplicat un material inovator (ECO) gros dar și foarte moale, foarte confortabil și ușor, o saltea de neegalat în acest moment în domeniul scaunelor de crap. În plus, această saltea este și anti-agățare
  • Cadru foarte rezistent din aluminiu dotat cu ranforsări suplimentare
  • Extremitățile picioarelor sunt supradimensionate, conferind o mult mai bună stabilitate, indiferent de tipul de sol.
  • dimensiuni spătar (cm): 54x65
  • dimensiuni șezut (cm): 55x58
  • grosime șezut: 4cm 
  • greutate: 7,4kg

20 alte produse in aceeasi categorie: