Site-ul baracuda.com.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mulinete crap

Informatii

Plase-Sen

Produse vizualizate

Producători

Mulineta Carp Energy 60 pentru crap Mareste
Mulineta Carp Energy 60 pentru crap
Drag image to spin
360 Mulineta Carp Energy 60 pentru crap Mulineta Carp Energy 60 pentru crap

Mulineta Carp Energy 60 pentru crap

CarpEnergy60

Produs nou

Mulinetă robustă pentru pescuit la crap cu sistem baitrunner, cu două viteze de recuperare a firului: 4.3:1 și 6.3:1. Schimbarea vitezei de recuperare se face de la baza mânerului prin rotire, în funcție de situație: drill sau recuperarea monturii. Mulineta cu 7 (6+1) rulmenți și cu doi tamburi "long cast" (unul din aluminiu și celălalt din grafit) are mâner C.N.C. cu capăt E.V.A.

Mai multe detalii

Informatii

Mulineta Carp Energy 60 pentru crap

Mulinetă robustă pentru pescuit la crap cu sistem baitrunner, cu două viteze de recuperare a firului: 4.3:1 și 6.3:1. Schimbarea vitezei de recuperare se face de la baza mânerului prin rotire, în funcție de situație: drill sau recuperarea monturii. Mulineta cu 7 (6+1) rulmenți și cu doi tamburi "long cast" (unul din aluminiu și celălalt din grafit) are mâner C.N.C. cu capăt E.V.A., ideal pentru o priză bună. Mulineta are sistemul "S-Curve Oscilation" pentru o așezare perfectă a firului la recuperare și este recomandată pentru lansările lungi și lucrul în sarcină.

Caracteristici mulineta Carp Energy 60 pentru crap

  • Capacitate: 0,40mm/220m 
  • Raport recuperare: 4.3:1 / 6.3:1 
  • 7 rulmenti
  • Greutate: 571g. 
  • Tambur: Al.+Grf. 
  • Mulinetă robustă pentru pescuit la crap cu sistem baitrunner, cu două viteze de recuperare a firului: 4.3:1 și 6.3:1. Schimbarea vitezei de recuperare se face de la baza mânerului prin rotire, în funcție de situație: drill sau recuperarea monturii. Mulineta cu 7 (6+1) rulmenți și cu doi tamburi "long cast" (unul din aluminiu și celălalt din grafit) are mâner C.N.C. cu capăt E.V.A., ideal pentru o priză bună. Mulineta are sistemul "S-Curve Oscilation" pentru o așezare perfectă a firului la recuperare și este recomandată pentru lansările lungi și lucrul în sarcină.

21 alte produse in aceeasi categorie: