Site-ul baracuda.com.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mulinete crap

Informatii

Plase-Sen

Produse vizualizate

Producători

Nou
Mulineta Baracuda Blue Star 7000 pentru crap Mareste
Mulineta Baracuda Blue Star 7000 pentru crap
Mulineta Baracuda Blue Star 7000 pentru crap Mulineta Baracuda Blue Star 7000 pentru crap

Mulineta Baracuda Blue Star 7000 pentru crap

BlueStar7000

Produs nou

Mulinetă robustă, creată pentru a face faţă luptei cu peştii mari, având 6 rulmenţi din oţel inoxidabil capabili să reziste condiţiilor vitrege de pescuit şi tambur din aluminiu cu formă perfectă pentru a favoriza lansările foarte lungi. 

Mai multe detalii

Informatii

Mulineta Baracuda Blue Star 7000 pentru crap

Mulinetă robustă, creată pentru a face faţă luptei cu peştii mari, având 6 rulmenţi din oţel inoxidabil capabili să reziste condiţiilor vitrege de pescuit şi tambur din aluminiu cu formă perfectă pentru a favoriza lansările foarte lungi. Sistemul de oscilaţie tip “worm shaft” şi angrenajul din alamă al pinionului asigură o funcţionare precisă şi durabilă. Este varianta mai mică a mulinetei Blue Star 9000.

Caracteristici mulineta Baracuda Blue Star 7000 pentru crap

  • Capacitate: 0,35mm/370m
  • Raport recuperare: 4.9:1
  • 6 rulmenti
  • Greutate: 625 g
  • Tambur: Al.+Grf.
  • Mulinetă robustă, creată pentru a face faţă luptei cu peştii mari, având 6 rulmenţi din oţel inoxidabil capabili să reziste condiţiilor vitrege de pescuit şi tambur din aluminiu cu formă perfectă pentru a favoriza lansările foarte lungi. Sistemul de oscilaţie tip “worm shaft” şi angrenajul din alamă al pinionului asigură o funcţionare precisă şi durabilă. Este varianta mai mică a mulinetei Blue Star 9000.

21 alte produse in aceeasi categorie: