Site-ul baracuda.com.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mulinete crap

Informatii

Plase-Sen

Produse vizualizate

Producători

Mulineta Baracuda Black Runner 60 pentru crap Mareste
Mulineta Baracuda Black Runner 60 pentru crap
Drag image to spin
360 Mulineta Baracuda Black Runner 60 pentru crap Mulineta Baracuda Black Runner 60 pentru crap

Mulineta Baracuda Black Runner 60 pentru crap

BLACKR

Produs nou

Mulinetă robustă cu un sistem nou de baitrunner mai fin și mai performant, recomandată pescuitului la crap sau pescuitului la feeder.

Mai multe detalii

Informatii

Mulinetă Baracuda Black Runner 60 pentru crap

Mulinetă robustă cu un sistem nou de baitrunner mai fin și mai performant, recomandată pescuitului la crap sau pescuitului la feeder.

Caracteristici Mulineta Baracuda Black Runner 60 pentru crap

  • Capacitate: 0,30mm/220m 
  • Raport recuperare: 5.1:1 
  • 7 rulmenți 
  • Greutate: 495g. 
  • Variante: Al.+Grf. 
  • Mulinetă robustă cu un sistem nou de baitrunner mai fin și mai performant, recomandată pescuitului la crap (dacă se folosește tamburul de rezervă cu capacitate de 0,35mm/370m) sau pescuitului la feeder (dacă se folosește tamburul metalic cu capacitate de 0,30mm/220m). Deosebirea față de alte mulinete de acest gen constă în faptul ca șurubul de prindere/ frânare al tamburului este diferit la tamburul metalic fata de cel de rezervă. Din acest motiv, în cutie veti găsi, pe lângă tamburul de rezervă și mecanismul suplimentar pentru prindere/ frânare al acestuia.

21 alte produse in aceeasi categorie: