Site-ul baracuda.com.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mulinete spinning si baitcasting

Informatii

Plase-Sen

Produse vizualizate

Producători

Oferta!
Mulineta spinning Baracuda Excellence 1500 Mareste
Mulineta spinning Baracuda Excellence 1500
Drag image to spin
360 Mulineta spinning Baracuda Excellence 1500 Mulineta spinning Baracuda Excellence 1500 Mulineta spinning Baracuda Excellence 1500 video

Mulineta spinning/ bologneza Baracuda Excellence 1500

Excellence1500

Produs nou

Mulinetă inovatoare de înaltă performanță ce elimină toate jocurile și vibrațiile, fiind ideală la spinning sau bologneză.

Mai multe detalii

Informatii

Mulineta spinning/ bologneza Baracuda Excellence 1500

Mulinetă inovatoare de înaltă performanță ce elimină toate jocurile și vibrațiile, fiind ideală la spinning sau bolognesă.

Caracteristici mulineta spinning/ bologneza Baracuda Excellence 1500

  • Capacitate: 0,20mm/130m 
  • Raport recuperare: 5.1:1 
  • 6 rulmenti 
  • Greutate: 260g. 
  • Tambur: Al. 
  • Mulinetă inovatoare de înaltă performanță ce elimină toate jocurile și vibrațiile, fiind ideală la spinning sau bologneză. Mulineta are tambur metalic multi-perforat ceea ce îi reduce greutatea și asigură o ventilare suplimentară în timpul funcționării. Este dotată cu sistem de frânare pe discuri de carbon. Mulineta are sistem patentat D.M.S. - frână multiplă (la fiecare ajustare cu o treaptă a frânei pe tambur crește și puterea de frânare cu exact 200g).

Mai jos va prezentam BARACUDA COMBO: Zander Fest 2,1m + Ecellence 1500:

26 alte produse in aceeasi categorie: