Site-ul baracuda.com.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mulinete spinning si baitcasting

Informatii

Plase-Sen

Produse vizualizate

Producători

Mulineta spinning Baracuda Cyclone 20 Mareste
Mulineta spinning Baracuda Cyclone 20
Drag image to spin
360 Mulineta spinning Baracuda Cyclone 20 Mulineta spinning Baracuda Cyclone 20 Mulineta spinning Baracuda Cyclone 20

Mulineta spinning Baracuda Cyclone 20

Cyclone20

Produs nou

Mulineta spinning Baracuda Cyclone 20 este o mulinetă cu o tehnologie nouă, rezultatul a 3 ani de cercetare, având înglobate 6 tehnologii patentate. Efectul acestora este reducerea oscilațiilor tamburului, creșterea cu 10% a distanței de lansare și cu 30% a funcționalității în general.

Mai multe detalii

Informatii

Mulineta spinning Baracuda Cyclone 20

Mulineta spinning Baracuda Cyclone 20 este o mulinetă cu o tehnologie nouă, rezultatul a 3 ani de cercetare, având înglobate 6 tehnologii patentate. Efectul acestora este reducerea oscilațiilor tamburului, creșterea cu 10% a distanței de lansare și cu 30% a funcționalității în general. Datorită acestor inovații, firul se așează mai uniform și mai dens, iar mulineta are o forță de frânare mult mai mare rezultată din ingeniozitatea sistemului unic al frânei micrometrice frontale. Mulineta este dedicată spinning-ului, este foarte ușoară datorită designului special al tamburului, galetul este titanizat iar mânerul este cauciucat și favorizează o priză excelentă.

Caracteristici mulineta spinning Baracuda Cyclone 20

  • Capacitate: 0,235mm/150m
  • Raport recuperare: 5.2:1
  • 9 rulmenti
  • Greutate: 244g.
  • Tambur: Al.+Grf.
  • Mulinetă cu o tehnologie nouă, rezultatul a 3 ani de cercetare, având înglobate 6 tehnologii patentate. Efectul acestora este reducerea oscilațiilor tamburului, creșterea cu 10% a distanței de lansare și cu 30% a funcționalității în general. Datorită acestor inovații, firul se așează mai uniform și mai dens, iar mulineta are o forță de frânare mult mai mare rezultată din ingeniozitatea sistemului unic al frânei micrometrice frontale. Mulineta este dedicată spinning-ului, este foarte ușoară datorită designului special al tamburului, galetul este titanizat iar mânerul este cauciucat și favorizează o priză excelentă.

Mai jos va prezentam BARACUDA COMBO: JET SPIN 2,1m + CYCLONE 20

26 alte produse in aceeasi categorie: